De RaceGorilla Training App

 • by

Smart stopwatch en uitslagen in één app.

Biedt tijdwaarneming, live tijden en einduitslagen aan tot maximaal 15 atleten of teams voor trainers, assistenten en atleten tijdens trainingssessies of wedstrijden. RaceGorilla is makkelijk te bedienen zodat je je kunt blijven focussen op het coachen van je atleten terwijl je hun tijden vastlegt.

RaceGorilla biedt o.a. de volgende functies:

 • Het timen van een ongelimiteerd aantal runs.
 • Tot 15 stopwatches tegelijkertijd.
 • Een naam geven aan de timing sessie.
 • Het invoeren van de namen van de atleten of teams.
 • Starten van individuen, groepjes of een massastart.
 • Starten in intervallen met behulp van de de race klok.

Na de aanschaf van een jaarlicentie kun je vervolgens ook:

 • Timen met twee toestellen: start en finish op verschillende locaties met een tweede iPad of iPhone.
 • De live tijden delen met anderen tijdens de trainingssessie of wedstrijd.
 • De eindresultaten delen en opslaan.
 • Een eigen foto toevoegen aan je resultatenlijst.
 • Een naam geven aan je resultatenlijst.
 • Je kunt zelfs een kleine wedstrijd organiseren met 15 atleten of teams.

RaceGorilla is continue bezig met het verbeteren van de Training App en nieuwe functies zullen worden toegevoegd. Om de app verder te kunnen afstemmen op jouw behoeften, stellen we het op prijs als je jouw feedback met ons deelt via competition@racegorilla.com.

Voor grotere wedstrijden, extra start-stop functies, meerdere tussentijden, jury punten en het importeren van deelnemerslijsten hebben we een compleet, online wedstrijd-management dashboard. Ook bieden we ondersteuning aan in het veld, zijn er advertentiemogelijkheden, elektronische start & finish (GPS Blue Box) en nog veel meer! Neem contact met ons op via competition@racegorilla.com.

www.training.racegorilla.com

Soon also available for Android